Annons

Marcus Ahlm vill till Kiel

IFK Ystads handbollsstjärna Marcus Ahlm är beredd att lämna klubben för att spela i världsklubben THW Kiel nästa säsong.
Sport • Publicerad 19 februari 2002

- Vilken spelare hade inte varit intresserad om klubb som Kiel hört av sig. Jag hoppas att det löser sig, säger Marcus Ahlm till YA. IFK Ystads handbollsbas Hans Hulthén påpekar dock att Ahlm inte är till salu. - Vi försöker vara så tydliga vi kan på den punkten: Ahlm är inte till salu. Vi har fått bud av både Bad Schwartau och Barcelona och förkastat båda. I IFK Ystad försöker vi bygga ett lag. Det fungerar inte att ställa ut sedelbuntar på planen, säger han. Något samtal från Kiel har emellertid Hulthén inte fått. - Vilket jag tycker är både märkligt och dålig stil. Ahlm är en kontraktsbunden spelare och det borde Kiel känna till vid det här laget. Jag räknar med att dom kommer att höra av sig.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons