GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Många starter i Sydslättens vinterhopp

I helgen arrangerar Sydsätten hopptävling på lokal nivå i Anderslövs ridhus. Inte mindre än 175 starter kommer att göras i Vinterhoppet.
Ellen Isaksson på hästen Symphonie under Falsterbo Horse Show i somras.
Ellen Isaksson på hästen Symphonie under Falsterbo Horse Show i somras.
Foto: Tomas Nyberg

På lördagen är det bara ponnyklasser. Hela 118 starter kommer då att göras i Vinterhoppet, som helgens tävling heter.

På söndagen är det klasser för häst som gäller, och 57 starter är då anmälda. Högsta klassen är på hinder som är 1,10 meter höga.

En av deltagarna i den klassen är hemmatalangen Ellen Isaksson, som tävlar med två hästar. En av dem är Symphonie, som hon tävlade med i Falsterbo Horse Show i somras, då ekipaget blev sexa i amatörtourens final.

En annan av Sydslättens Falsterboryttare i somras, Jessica Wadst, är också med i en 1,10-klassen på All of Diamonds, som hon tävlade med i femårschampionatet på hästfesten.

Även Sydslättens Annie Carlsson, på Cadoudal, är anmäld i den högsta klassen.

Läs mer