Annons

Många fina resultat i Trelleborgsspelen

Trelleborgsspelen blev en stor succé men fyllda anmälningslistor och mycket folk på läktaren. På nya Östervångsstadion utgörs dessa på flera håll av naturläktare i form av grässlänter och inramningen - med medhavd matsäck för de flesta - blev till en skön sommarupplevelse.
Sport • Publicerad 29 juni 2003

Till allt detta skall läggas massor av fina resultat, där flera IFK-are bidrog till att göra tävlingarna högklassiga på den här nivån. - Vi är mycket nöjda med tävlingarna och att våra duktiga ungdomar får visa upp sig här hemma på vår fina anläggning, säger IFK-ordföranden Anders Åström. Allra bäst bland hemmafriidrottarna var sprintern Annika Andersson - som klämde i med personbästa på paraddistansen 100 meter med tiden 12,07! På herrsidan vann även här en duo MAI-are med landslagsmeriterade Philip Nossmy i täten på 10,78. Daniel Persson var här tvåa med 10,83. IFK-aren Alexander Sundquist satte nytt personbästa på tredjeplatsen med 11,29. Tracey Andersson ställde ensam upp i släggkastning och kastade fina 55.58 men Tracey följde upp detta med ett nytt personligt rekord i går, när hon tävlade i småländska Bottnaryd. Där nådde Tracey hela 56,84 och nu närmar hon sig 60-metersgränsen med stormsteg. Förutom duktiga seniorer och juniorer fanns mängder av lovande ännu yngre friidrottare med i spelen och här ligger flera IFK-are långt framme. Av många duktiga visade Isabella Lendt bäst bredd och säkerligen är det Caroline Klüft som inspirerar. Isabella vann kula och 80 meter häck, kom tvåa på 600 meter och trea i längd! Noterbart är att Isabella tävlar i F13 - som blott tolvåring!

Camilla Erkenfeldt camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons