Annons

Målrikt i Ingelstad

Det blev målrikt värre, när Västra Ingelstad tog emot Lilla Beddinge i lördags. Redan efter tio minuter stod det 2–0 till hemmalaget, i pausen stod det 7–0 och vid full tid stod det hela 10–1 i domarprotokollet. Det stod dessutom 10–0, när Lilla Beddinge fick chansen att göra tröstmålet. På ett självmål.
Sport • Publicerad 18 maj 2008

- Lilla Beddinge har väl tyvärr problem men samtidigt; nu börjar det se riktigt bra ut för vår del!

Så säger tränaren, Johan Bauer, direkt efter matchen och han kunde även glädjas över serieledningen. Efter nesliga 0-4 mot Johans tidigare lag, Östra Torp, i premiären, har det gått spikrakt uppåt, när det gäller Västra Ingelstad. I övrigt finns följande att rapportera från småklubbarnas division sexfotboll på Söderslätt:

Annons

ºMinnesberg tappade just serieledningen till Västra Ingelstad och man gjorde det efter förlusten med 1-2 (0-1) i Malmö.

- Det var en jämn första halvlek och i andra hade vi det mesta av spelet. Ganska typiskt att Kick då kunde avgöra på en kontring, meddelar Hans Magnusson från Minnesberg.

ºI Gislöv fanns BK Skansen på besök och efter tre raka segrar har det nu blivit lika många förluster för Skansen.

Gislöv vann med 2-0 efter samma resultat i pausen. I mitten av andra halvleken fick Skansen tre spelare utvisade och Gislöv lite senare en.

- "Paddy" (Patrik Karlsson) åkte ju efter två gula kort och inte mycket att säga om. Per-Ola (Pettersson) åker ut som avbytare från bänken på grund av protest och det är, så klart, onödigt och sedan åker Andreas Lindquist ut efter tumult, förklarar Skansentränaren Anders Nilsson efteråt.

ºEn annan Anders Nilsson blev något av tungan på vågen i Smygehamn.

- Ja, vi hängde inte med när de rutinerade spelarna i Torp drog upp tempot i andra halvleken, menar Roland Johansson, tränare i Skegrie.

Östra Torp vann med 6-2 (2-2), sedan Skegrie lett med 2-0! Nämnde Anders blev bäste målskytt med tre mål.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons