Annons

Malovic blir ÖT:s femte nyförvärv

På tisdagen blev det klart. Denis Malovic lånas ut från TFF till ÖT Smygehuk nästa säsong.ÖT Smygehuk har nu fem nyförvärv klara. Och fler spelare är på ingång.
Fotboll • Publicerad 24 november 2015
TFF:s Denis Malovic lånas ut till division fyra-laget ÖT Smygehuk. Men 20-åringen kommer fortsatt att träna med TFF och även spela med klubbens U21-lag. Foto: Sara Johari
TFF:s Denis Malovic lånas ut till division fyra-laget ÖT Smygehuk. Men 20-åringen kommer fortsatt att träna med TFF och även spela med klubbens U21-lag. Foto: Sara Johari

TA-sporten berättade i tisdagens tidning att TFF:aren Denis Malovic nästa säsong lånas ut till division fyra-laget ÖT Smygehuk. På tisdagen blev det helt klart när papperna undertecknades.

– Vi är jättenöjda med den här lösningen. Han blir en väldigt bra förstärkning för oss, säger ÖT:s lagledare Mathias Jönsson, som undertecknade låneavtalet med TFF.

Annons

Den 20-årige mittfältaren, som fick ytterst sparsamt med speltid i TFF denna säsong, kommer att träna vidare med TFF och spela med klubbens U21-lag nästa år, men kommer alltså även att spela matcher i division fyra med ÖT Smygehuk.

– Han ska träna med oss också ibland, berättar Mathias Jönsson.

Enligt uppgifter var flera klubbar intresserade av att låna Denis Malovic, bland annat två klubbar i division ett. Men ÖT Smygehuk vann dragkampen.

Låneavtalet gäller från 1 januari.

Malovic är det femte nyförvärvet som är klart för den nya division fyra-klubben.

På måndagen blev det även klart att den 23-årige anfallaren Felix Harletun ansluter från Gylle och att 17-årige mittfältaren Jonathan Bergeling från TFF också tar steget österut i kommunen.

Sedan tidigare har även två spelare från Behar skrivit på för ÖT. 27-årige mittbacken Emir Rozajac och 20-årige anfallaren Hampus Olsson.

– Det verkar som att Smyge har blivit attraktivt. Vi har tio till elva spelare som tränat med oss och många har kontaktat oss. Det är ett par spelare till som kan bli klara inom kort. Det är glädjande, för vi ville först och främst bredda truppen eftersom vi var ont om folk under hösten, säger Mathias Jönsson.

Fakta

Klara nyförvärv till ÖT Smygehuk

Denis Malovic, mittfältare, TFF.

Jonathan Bergeling, mittfältare TFF U19.

Felix Harletun, anfallare Gylle.

Emir Rozajac, back Behar.

Hampus Olsson, anfallare Behar.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons