Målorgie av Boik och av Pelister

Gårdagens småklubbsmatcher bjöd på massor av mål och på Ymorvallen fick publiken se Pelister och Svedala producera sammanlagt tio mål, där hemmalaget vann med 7–3 (3–1).
Sport • Publicerad 13 augusti 2008

Precis som senast mot Vellinge tog Pelister ledningen redan efter en minut. Det var Darko Milevski som inledde målskyttet. Svedala kvitterade dock men sedan ökade Pelister takten igen och hade 4-1 under inledningen av andra halvlek.

Spelet böljade fram och tillbaka och Svedala var som närmast vid 4-3. Av samtliga mål var kanske avslutningen till 7-3 allra snyggat, där Christoffer Blasevski avslutade som målskytt.

Hällestad-Anderslöv 1-7

I division fem var det Boik som öste in mål och detta i en erkänt svår bortamatch.

- Vi gjorde 0-1 redan i inledningsminuten och 0-2 efter fem minuter och det innebar att Torna Hällestad satsade framåt därefter. Det gav oss flera kontringsmöjligheter, analyserar tränaren, Patrik Haugland.

Beddinge-Näsets FF 2-2

På Thurevallen handlade det om division sexderby och det blev till en jämn kamp.

Efter en mållös första halvlek tog hemmalaget ledningen genom Daniel Simonovski i den 47:e minuten. Bara två minuter efter kvitterade dock Henrik Kramer för Näset.

Trots att Hans Gärtner blev utvisad kunde Näset ta ledningen, på straff.

En tåfjutt av Christian Björnqvist gav dock rättvist 2-2 även om Näset hade ett stolpskott i slutminuten.