Annons

Målkalas på löpande band

Mängder av mål tillverkades i division sju denna omgång. Ett och annat gick ut över Söderslättslag och värst gick det för Tre Lyktor - som åkte dit i Oxie mot Vången med 0-11 (0-3)!
Sport • Publicerad 2 maj 2004

- Vången måste så klart vara bra när man vinner med 11-0 men vi saknar gnistan i laget för tillfället, menar Pelle Jaensson. Därmed var Tre Lyktor också "sämst" denna helg. Ett annat katastrofresultat basunerades felaktigt ut och det var Café Vinyl-Janstorp 2-16 men så var inte alls fallet utan "Caféet" vann med 5-0 (2-0). Pelister-Skansen 6-1 Pelister skuggar Vången i toppen och vann nu enkelt över Skansen med 6-1 (2-1). Daniel Korlevski och Mehmed Civtic gjorde två mål vardera och övriga gjordes av Dean Simonovski och Alex Spirovski. Skansens tröstmål gjordes av Azem Bunjaku. Behar-Holmeja 2-0 Behar tog andra raka segern - efter 3-1 mot Tre Lyktor senast och nu var det Holmeja som åkte dit. 2-0 (1-0) blev det och i Behar var man också nöjda med spelet: - Ja, vi spelade faktiskt riktigt bra och vann rättvist. Målen gjordes av Mehmed Celam och Esad Brkic, meddelar Ismet Dedic.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons