Lyckat kvalspel även för Västra Ingesltad

Det gick vägen även för Västra Ingelstad som därmed sällar sig till Skegrie, Lilla Beddinge och Näsets FF, när det gäller att klättra i seriesystemet.
Sport • Publicerad 16 oktober 2006

Kval till div fyra, fem

V Ingelstad mötte Bälinge borta efter 3– 1 hemma förra lördagen. Nu blev det 1– 1 efter mål av Claes Davidsson och därmed är man alltså tillbaka i division fem.

– Vi tog ledningen med 1– 0 men sedan blev det jämnt och till en riktig kvalmatch med mycket kamp, summerar Jan Persson.

Yngsjö– Gislöv 4– 0

Gislöv stretade emot bra hemma senast och Yngsjö fick då nöja sig med 3– 2 i Gislöv.

Nu höll Gislöv en halvlek men efter mållöst i pausen stormade hemmaspelarna fram på bred front i andra halvlek och alltså till sist hela 4– 0.

Skanör/F– Kyrkheddinge 2– 2

Trots 0– 3 i bortamatchen fanns dete hopp efter ledning med 2– 0 hemma. Men efterhand kom gästerna ikapp och 2– 2 och sammanlagt 2– 5 ger tyvärr Skanör en plats i nästa års division sex. I fjor trillade man ur division fyra...

Hardeberga– Ö Torp 4– 0

Så var väl den kvalsagan och divisioin fyra-sejouren till ända för Torp. Hur ska man annars tyda 0– 4 i första matchen mot Hardeberga

Svårt blir det i alla fall och Hardeberga grundlade segern via 3– 0 i halvtid.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.