Annons

Lyckad "gambling" gav TSS finalplats

Inför årets sim-SM satte TSS-tränaren Sven-Bertil "Bebbe" Mattsson ribban högt. Herrlaget hade medaljchans på samtliga fem lagkappsdistanser. Minst tre medaljer var ett krav.
Sport • Publicerad 14 mars 2003

Det började bra. Under torsdagens finalpass kom första medaljen, ett silver, på 4x50 meter medley. Torsdagen avslutades emellertid med en svag sjundeplats på 4x200 meter frisim. Ankare i det unga laget på båda distanserna var Mattias Ohlin. När det blev dags för försökstävlingar över 4x50 meter frisim på fredagsförmiddagen valde TSS att ställa över annars givne Ohlin. En gambling som så när hade slutat i fiasko. TSS-laget bestående av Filip Rudin, Jonas Tilly, Christian Clausen och Marcus Borg gick ändå till final - men först på sjunde tid av åtta. Laget simmar final under fredagskvällen. Med Mattias Ohlin i laget.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons