Annons

Lunds SK är enda frågetecknet

En omgång återstår och inför den finns bara ett frågetecken kvar: det gäller Lunds SK:s möjlighet att slippa kvalspel nedåt.
Sport • Publicerad 28 september 2009

TRELLEBORG. Lundalaget möter redan kvalklara Sjöbo hemma, samtidigt som Staffanstorp möter redan degraderade Vellinge borta. Premisserna är de att Staffanstorp måste ta en poäng för att undgå kvalspelet och vid förlust, samtidigt som LSK vinner, ja – då får Staffanstorp kvala.

Vellinge avslutade med 0–4 (0–2) i Stångby mot Torn och BK Näset föll hemma mot BW 90 med 1–4 (1–1) och för tröstmålet stod Robin Carlsson.

Annons

Anmärkningsvärt från Näsets match är att Jonas Brorsson var äldst i laget och han spelade bland annat tillsammans med sonen Franz – som var yngst med sina tretton år.

– Vi var bara tolv spelare från början. Pappa kom in i halvtid och jag med sju minuter kvar och vi spelade på samma kant. Jag kommer aldrig att glömma matchen, menar Franz efteråt.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons