Annons

Lugano hejar på Sverige

Svenska fotbollslandslaget kommer inte till Lugano förrän den 4 juni men redan rullar en blågul buss i staden. Stora bilder på glada supportrar med den svenska flaggan målad i ansiktet pryder bussen och på sidan går att läsa "Heja Sverige" med stora bokstäver.
Sport • Publicerad 29 maj 2008
Den blågula bussen rullar redan i Lugano. Bild: Scanpix
Den blågula bussen rullar redan i Lugano. Bild: ScanpixFoto: 

Lugano kommer att heja lite extra på Sverige och på stadens turistkontor välkomnas de svenska spelarna och turister från Sverige.

- Men vi har inte märkt av någon ökning av frågor från svenska turister, säger Sacha von Büren på turistkontoret till TT.

Annons

- Däremot har svenska journalister ställt frågor och schweiziska och italienska turister har frågat om det svenska landslagets träningar i staden.

Lagom till att Lars Lagerbäcks trupp anländer kommer en blomsterrabatt ha anlagts i form av den svenska flaggan. De blågula färgerna kommer även att vaja från stänger runt om i staden. (TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons