Annons

Lindborgs med men ingen Noring

Trelleborgs Föreningsråd har sagt sitt. Men först om en månad, på Trelleborgsgalan, kommer svaret på vem som vunnit pris som årets ledare, årets senior och årets ungdom.
Sport • Publicerad 20 oktober 2009

TRELLEBORG. Trelleborgs Föreningsråd höll på måndagskvällen jurymöte för att utse vinnarna till årets idrottspriser. Tre nominerade i respektive kategori valdes fram efter sedvanligt stötande och blötande där det gällde att värdera idrottsprestationer mot varandra.

TFF fanns på röstsedlarna i samtliga klasser. Noterbart är att 18-årige målvakten Viktor Noring, nominerad i både junior- och seniorklassen, föll bort i urvalsprocessen medan simsystrarna Lindborg, som vanligt, finns med långt fram i konkurrensen. En och annan överraskning utlovas dock.

Annons

Förutom de idrottsliga prestationerna debatterades ändringar i stadgarna. Till exempel var frågan om ledarpriset kan tillfalla någon som inte har en förtroendepost ämne för diskussion. Det ansågs på vissa håll alltför begränsande att ha ett pris endast till för styrelsemedlemmar och många ville öppna upp för till exempel ungdomstränare.

– Om TFF vinner allsvenskan nästa år så skulle inte Tom Prahl komma ifråga, löd en kommentar.

Offentliggörandet av vilka som tilldelats årets priser tillkännages vid Trelleborgsgalan den 19 november.

Johan Silfversten Bergman
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons