Annons

Li Fen på väg till Ärtemark

Li Fen har tagits till nåder av Trelleborgs BTK. Men den gravida pingisstjärnan tvekar om en fortsättning i klubben. Nästa vecka besöker hon Ärtemarks IF, TBTK:s elitseriekonkurrent.
Sport • Publicerad 28 januari 2006

– Jag har kompisar där. Jag ska hälsa på i två-tre dagar, säger Li Fen som inte utesluter att det kan bli spel i Ärtemarks IF efter barnafödandet.

– Några sådana diskussioner har vi inte fört, men vi tackar aldrig nej till en spelare. Särskilt inte en spelare som Li Fen, säger Ärtemarks lagledare Kenth-Eric Gustavsson.

Annons

Sent i torsdags meddelade Trelleborgs BTK att man i stället för att bryta helt med Li Fen väljer att fullfölja kontraktet genom att ge henne andra arbetsuppgifter. Men Li Fen tvekar inför en framtid i TBTK, både när det gäller den här säsongen och framtiden efter den.

– Just nu vill jag bara ha lugn och ro. Jag behöver tid att tänka. De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga, säger hon.

Li Fen säger att hon ändå kan tänka sig att spela i TBTK i framtiden.

– Inge Augustsson har sagt att jag aldrig ska spela i Trelleborg. Själv har jag aldrig sagt så. I går gifte sig Li Fen med pojkvännen Fei Feng Chen i Malmö. Det är också där Li Fen bor förnärvarande efter att hon i veckan fått lämna sin lägenhet i Trelleborg.

Hon hoppas snart kunna flytta tillbaka till Trelleborg där Fei Feng Chen jobbar på en restaurang.

– Jag vill bo i Trelleborg men hur det blir med klubben vet jag inte, säger en nygift Li Fen.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons