Li Fen har landat

Det var två nöjda bordtennisledare, Jan Lundgren och Inge Augustsson, som strax innan klockan åtta i går kväll kunde meddela, att kinesiskan Li Fen är tillbaka!
Sport • Publicerad 15 oktober 2005

– Nu kan vi ställa upp med samma lag mot Lectus som blev svenska mästare i våras, meddelar Inge helnöjd på vägen tillbaka från Kastrup.

Dit anlände Li Fen med Pekingplanet och hon landade exakt 19.37 lokal tid.

– Då är klockan omkring tre pånatten hemma i Kina och därför gäller det för Li Fen att hon nu kommer i säng snarast möjligt, fortsätter Inge.

Samma lägenhet som kinesiskan bodde i under förra säsongens lyckosamma vistelse i Trelleborg står och väntar och Inge är säker:

– Hon är så proffsig att hon kommer att vara i trim, när det väl är dags för match i morgon.

Under resan över Öresundsbron fick han också ta del av Li Fens statistik, gällande spelet hemmai Kina och han är minst sagt imponerad:

– Ja, hon möter världsspelare på löpande band i den högsta kinesiska ligan och hon har 21–11 i matcher och det är otroligt bra!

I och med Li Fens inträde i laget kan också Trelleborgs BTK eller "Ladies Team" ställa upp med bästa laget mot Lectus. Det innebär – förutom Li Fen, Marie Olsson, Veronica Martinsson och Angelica Augustsson.

Matchen mot Lectus, Köping, spelas i Söderslättshallen med start klockan 14.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.