Annons

Lee och Rickard får turas om

Rickard Rickardsson kommer tillbaka till Trelleborg. Målvakten från Strands IF anländer på söndag. Dagen innan har Lee Baxter spelat i TFF:s första träningsmatch för året. - Vi vill se Rickard en gång till och det är viktigt att Janne Ericsson får se honom i en match, säger TFF-tränaren Ulf Larsson.
Sport • Publicerad 28 januari 2004

Mindre lyckat, för TFF:s del och för de provspelande målvakterna, är att målvaktstränare Ericsson tog en långsemester i samband med sin 60-årsdag. - Det är olyckligt att semestern sammanföll med det här viktiga skedet. Om två, tre veckor måste vi ha löst målvaktsfrågan och vi har sagt till Lee och Rickard att de får vänta tills Janne har tittat på dem. Det är viktigt att han får se dem och det är oerhört viktigt att vi fattar rätt beslut, säger Ulf Larsson. Tränaren anser att det just nu är helt jämnt mellan de två. Lee är mer aktiv, är snabbt ute på plan och räddar många frilägen. Rickard har bra räckvidd och tar många av de bollar som slås in i straffområdet. På lördag, mot Frem i Köpenhamn, får Lee Baxter visa klassen i minst en halvlek. Sedan väntar FC Köpenhamn på onsdag och IFK Malmö nästa lördag och de två provspelande målvakterna är utlovade speltid. TFF:s intresse för amerikanen Zach Wells har svalnat. - Han är mer eller mindre avskriven. Vi kan inte titta på hur många spelare som helst, säger Ulf Larsson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons