Annons

Lång resa för tre poäng

Redan efter lördagsmorgonens träning ger sig TFF av för bussresan till Borlänge och söndagens match mot Brage. Efter en natts vila i Västerås fortsätter färden.
Sport • Publicerad 31 maj 2002

Återigen står laget inför en viktig match. - Vid vinst är vi ordentligt med och det vore bra om vi kan fortsätta med det spel som vi haft de senaste matcherna. Brage är laget som ligger sist i tabellen vilket innebär att de är segersugna. - Det är ett lömskt läge att möta dem nu, de har ännu inte vunnit hemma och det blir säkert en tuff fight. Brage håller ungefär samma kvalitet som de lag vi mött på sistone, säger Alf Westerberg. Patrik Svensson åkte på en smäll på träningen i veckan och har sedan dess inte kunnat köra för fullt. Dagens träning avgör om han medverkar. Med Patrik borta flyttas Kristian ner till mittfältet och en frisk Greger Andrijevski kommer in. - Greger har sett oförskämt bra ut på träningen under veckan, säger Alf Westerberg som med annars inte rubbar på Kristian och Christian. Troligt lag: Pål Lundin - Dennis Melander, Peter Abelsson, Tomas Magnusson, Michael Nilsson - Patrik Svensson, Jonas Nilsson, Johan Laursen, Jens Sloth - Kristian Haynes, Christian Andersson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons