Landslagsskadorna allt bättre

Efter fotbollslandslagets träning på torsdagen berättade landslagsläkaren Magnus Forssblad om läget för de skadade spelarna. Och enligt Forssblad ser det positivt ut för alla fyra – Tobias Linderoth, Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg och Markus Rosenberg.
Sport • Publicerad 29 maj 2008

Tobias Linderoth, höftopererades i januari och har sedan dess inte spelat mer än en halvlek (i måndagens landskamp mot Slovenien).

– Medicinskt ser det bra ut för Tobias, det ser positivt ut. Och när det gäller Zlatan så tar vi det dag för dag. Han kan köra för fullt från och med nu, säger Forssblad om Ibrahimovic, som har en knäskada.

– Fredriks revbensskada är nästan helt läkt. Det gör bara ont om man trycker på revbenen.

När det gäller Rosenberg, som fick en blödning i ledkapseln i knät under ett träningspass med landslaget i helgen, säger Forssblad att han blir bättre och bättre.

– Han rehabtränar nu och kommer att köra för fullt på träning när vi kommer till Lugano i mitten av nästa vecka.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.