Annons

Landslagsman nobbar TFF

Sport • Publicerad 1 februari 2007

Dane Richards har bestämt sig för att stanna på andra sidan Atlanten. Den jamaicanske landslagsmannen har varit aktuell för provspel med TFF, men strul med visum innebar att yttermittfältaren aldrig kom iväg.

– Han stannar i New York, säger klubbdirektören Lasse Larsson besviket.

Annons

New York är i detta fallet MSL-laget Red Bull som nyligen draftade Dane Richards.

Redan nästa vecka kan en eller flera provspelare vara på plats på Vångavallen.

– Det dyker upp spännande namn hela tiden men det är mycket som ska klaffa. Det ska handla om spelare som är tillgängliga och som vill spela med oss. Spelaren ska passa in i vårt spelsätt och dessutom ska han passa vår plånbok, säger Lasse Larsson.

Behöver ni förstärka?

– Ja, i varje fall med en forward. Conny vill ha in två spelare till och då ska vi göra vad vi kan för att uppfylla det önskemålet.

En spelare som funnits med på önskelistan kan nu avskrivas. Det är AIK:s Mattias Moström som på onsdagen blev klar för norska division ett-klubben Molde.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons