"Landslagets fotbollsskola" landet runt

Svenska Fotbollförbundet har mer eller mindre själv tagit över ansvaret, när det gäller fotbollsskolor runt om i landet och man kallar den också kanske passande för "landslagets fotbollsskola".
Sport • Publicerad 16 juni 2003

Visserligen är det nu den nye huvudsponsorn som står bakom tillsammans med en känd sportkedja - precis som den tidigare sponsorn stod bakom tidigare fotbollsskolor - men nu lyfter man fram landslaget och den egna verksamheten i ännu högre grad än tidigare. - Bland annat har landslagsaktuella spelare - både på dam- och herrsidan - skyldighet att ställa upp ute i klubbarna, när fotbollsskolorna arrangeras, förklarar Jan Lundgren på Skåneboll. Fotbollsskolan har blivit en stor succé - dock inte på Söderslätt, där endast Lilla Beddinge, Minnesberg och Skegrie anammat inbjudan. I såväl Skegrie som i Minnesberg pågår fotbollsskolan just nu och i Minnesberg fanns celebert besök under helgen som gick. - Ja, i lördags fanns Jenny Engvall på plats och i söndags Niklas Skoog, förklarar Hans Magnusson stolt från klubbhuset i Minnesberg och då menar han de båda MFF-arna i landslaget.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.