Annons

Lagkaptenen stannar i IFK

IFK Trelleborgs lagkapten Denis Bahtijarevic var på spelhumör i går. Samma dag som han kommit överens om ett tvåårskontrakt med klubben
Sport • Publicerad 26 februari 2008
Denis Bahtijarevic är klar för ytterligare två år i IFK. Bild: Claes Nyberg
Denis Bahtijarevic är klar för ytterligare två år i IFK. Bild: Claes NybergFoto: 

Han tillstår att den senaste tiden varit jobbig.

- Man är lite orolig. Andra klubbar ringer och man vet inte var man kommer att spela nästa säsong. Men jag har trivts bra i IFK. Jag umgås med Kenny (Ekman), Jimmy (Karlsson) och Bamberg (Andreas), säger Dennis Bahtijarevic.

Annons

Han dementerar definitivt att problemet att komma överens har haft med pengar att göra.

- Klubben ville att jag skulle ta på mig fler uppdrag. Det skulle ha blivit för mycket jobb för mig. Lagkaptenen är inte bara en nyckelspelare i IFK Trelleborgs A-lag. Han är också framgångsrik tränare för klubbens juniorlag. De två uppdragen räcker för tillfället tycker Denis.

IFK vill se Denis i ytterligare en ledarroll. Exempelvis i A-laget.

- Jag tackar för att klubben uppskattar min kunskap, men det krävs jättemycket arbete, säger Denis.

IFK:s sportchef Patric Sandblom är nöjd att ha knutit till sig Denis i ytterligare två år.

- Han har en kompetens som vi kan dra nytta av, säger Patric Sandblom och förklarar att det ännu inte utkristalliserat sig hur den framtida ledarrollen ska se ut.

Spelmässigt tvivlar 36-årige Denis Bahtijarevic inte på sin förmåga.

- Fortfarande spelar jag bra handboll på den här nivån. Två år var ett krav från mig. Det innebär en säkerhet, säger Denis.

Niclas Sörenson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons