Annons

Kvalfyllt för BK Borgen

BK Borgen vann överlägset division ett-serien och nu väntar kval för att nå allsvenskan. Kvalet i bowling spelas alltid på neutral bana och därför inleder Borgen med spel i Eslöv. Team Bjuv står för motståndet och minst två matcher ska spelas under lördagen.
Sport • Publicerad 18 april 2009

– Vinner vi vardera en match blir det en tredje och avgörande, informerar Daniel Nilsson i Borgen.

Första matchen börjar klockan tio och sedan följer match två klockan tolv. En eventuell tredje match börjar sedan ytterligare två timmar fram.

Annons

Borgen ställer upp med följande lag: Kurt Söderlund, Martin Malmberg, Ola Karlsson, Daniel Nilsson, Anders Rydberg, Leif Nilsson, Ulf Ahlström, Rolf Hallberg, Emil Wohlin samt Rikard Nilsson. Lagledare är Kenneth Nilsson.

– Det ser bra ut och vi har en bra chans att gå vidare i kvalet. Senast vi mötte Team Bjuv vann vi hemma med 13–7 och vinner vi nu får vi möta segraren i matchen BK 59–Mamba och i så fall på lördag i Höör, fortsätter Daniel.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons