Annons

Knatet – en liten klassiker

Knatet, Härlövs IF:s lopp för de minsta, har blivit en klassiker i centrala Kristianstad. I går kom cirka 130 barn, upp till tolv år, till start och de kunde välja mellan att springa 600 meter eller 1500 meter.
Sport • Publicerad 10 juli 2009
Vänster: Det var svettigt! Äntligen mål! tänkte några medan andra beundrade sin bragd på loppet för de yngsta. Höger: Marcus Dahl från Stockholm fick ett pepptalk före loppet av pappa Stefan.
Vänster: Det var svettigt! Äntligen mål! tänkte några medan andra beundrade sin bragd på loppet för de yngsta. Höger: Marcus Dahl från Stockholm fick ett pepptalk före loppet av pappa Stefan.Foto: 

Det bjöd på en och annan tuff spurtduell och Marcus Dahl från Stockholm, på besök hos farfar i Yngsjö, var en av alla dem som passade på att springa: Marcus fick lite peptalk av pappa Stefan inför loppet. Efteråt var Marcus nöjd med insatsen: "Jag tyckte inte att det var jobbigt", konstaterade han.

Patrik Persson och Sandra Henningsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons