Annons

Klubbdirektören vill inte bekräfta om Winqvist fått sparken

TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall har fortfarande inga besked att ge angående Patrick Winqvist. ”Vi kan inte kommentera något förrän vi har helheten på plats.”
Fotboll • Publicerad 15 november 2018
Mattias Kronvall.
Mattias Kronvall.Foto: Tomas Nyberg

På torsdagsförmiddagen bröt klubbdirektör Mattias Kronvall tystnaden. Men han har ännu inga besked att ge angående ryktet om att Patrick Winqvist ska få sparken som tränare.

– Det är tråkigt att rykten läcker ut i media. Men jag vill vara tydlig. Vi är inne i en analysfas, som håller på att övergå till en dialogfas och sedermera en beslutsfas. Vi tittar på helheten av verksamheten och vi kan inte berätta mer om den förrän helheten är på plats, säger Mattias Kronvall.

Annons

Men stämmer det att Patrick Winqvist ska få sparken?

– Jag kan inte prata om specifika personer eller områden förrän hela processen är klar. Så fort vi har något att berätta kommer vi att kommunicera det, säger Mattias Kronvall.

Kommer det att kommuniceras ut något under dagen?

– Vi tittar just nu på hur hela organisationen ska utvecklas. Vi tittar på helheten, det handlar om kansli och fotbollen och andra strategiska frågor. När vi gjort hela analysen klar kommunicerar vi ut detta, så fort vi lagt pusslet.

Hur ser du på att uppgifter om att Patrick Winqvist ska få sparken har läckt ut?

– Vad ska jag säga, det är aldrig roligt när det skrivs något som inte är faktabaserat, säger Mattias Kronvall.

Då är det ju viktigt att bemöta det?

– Ja det förstår jag men det handlar om att vi måste få en helhet på plats innan vi kan kommunicera ut något. Vi gör det så fort vi har allt på plats.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons