Annons

Klirr i TFF-kassan

Det är inte bara på planen det gått bra för TFF. Publiksuccéerna på Vångavallen har fyllt på klubbkassan och när det gäller sponsorintäkter är man redan en miljon över budget.
Sport • Publicerad 19 maj 2004

Ordföranden Per-Anders Abrahamsson är nöjd: - Vi har gjort en massiv insats, på gott och ont. I och med att Jonas (Brorsson) blev sjuk har alla på kansliet, ja alla i hela klubben, fått göra en insats. Och så har vi ju Barbro Bengtsson (marknadsansvarig), en skänk från ovan! På TFF:s styrelsemöte på tisdagskvällen togs det formella beslutet om att erbjuda Barbro Bengtsson en fast anställning. Där beslutades också att inleda förhandlingar med tränaren Ulf Larsson om en fortsättning. Larssons kontrakt går ut efter den här säsongen och styrelsens vilja är att han stannar i klubben, meddelar ordföranden. Definitivt beslut togs också om att bryta estländarna Vitali Gussevs och Andrei Tjunins kontrakt. De båda stannar till och med söndag (sista matchen innan uppehållet) för att täcka upp för eventuella skador men går återvänder sedan till Estland och sin gamla klubb. Den ekonomiska succén har gjort att möjligheterna till att förstärka truppen under säsongen har förbättrats. - Det beror lite på om det är en Bosmanspelare eller inte men vi kommer att sätta oss ner med Ulf Larsson under EM-uppehållet för att granska truppen, säger Abrahamsson.

Louise Voll Ercolino louise.voll.ercolino@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons