Annons

Klart med tränare i Stavsten

Eje Wilör fortsätter sikta högt med Stavsten. På torsdagen fick laget en ny tränare, Christian "Mini" Åkerman från Lugi.
Sport • Publicerad 2 maj 2002

- Det här känns bra och det blir en spännade utmaning, säger Mini. Det kan tyckas märkligt att ständigt satsande Stavsten inte kommer med ett hetare tränarnamn än Mini, men Eje tror på 31-åringen. - Han har fört Lugis juniorer till SM ett par gånger och jag tror han är rätt person i den epok som Stavsten går in i med en rad egna unga produkter. Det känns jäkligt skönt, säger Eje Wilör. Mini Åkerman, som förutom Lugis juniorer även tränat Farmen, säger sig inte veta allt för mycket om Stavsten som handbollsklubb. - Nej, men vi mötte Stavsten två gånger med Farmen förra säsongen. Det verkar vara stabila killar som varit med ett par säsonger på hög nivå. Dessutom har de några riktigt bra danskar. Under Minis ledning ska Stavsten spela en effektiv handboll. - Min handboll går ut på ett oerhört bra försvarsspel, bra tempo i anfallsspelet och kontringar med många enkla mål.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons