Annons

Klart: Lämnar TFF efter sex år

På lördagen tog säsongen slut. På söndagen tog Mattias Håkanssons tid i TFF slut. Den snabbe yttern tackar för sig efter sex år i den blå tröjan.
Fotboll • Publicerad 28 november 2021
Mattias Håkansson i matchen mot Jönköpings Södra. Det blev hans sista i klubben.
Mattias Håkansson i matchen mot Jönköpings Södra. Det blev hans sista i klubben.Foto: Tomas Nyberg

När TA-sporten pratade med Mattias Håkansson efter lördagens match ville han inte avslöja något om sin framtid, då hans kontrakt med TFF går ut sista november.

Men på söndagseftermiddagen meddelar klubben att parterna skiljs åt.

Annons

– Det är många minnen jag kommer ta med mig från TFF. Allt från det familjära mottagandet när jag kom till klubben till allt hjälp och stöttning jag fått under tiden här. Kvalet upp till Allsvenskan var ju en riktigt stor höjdpunkt och naturligtvis är jag väldigt glad över det fantastiska stöd jag fått av våra supportrar. Jag kommer se tillbaka på min tid i TFF med kärlek och ett leende, säger Mattias Håkansson, i ett pressmeddelande.

Han är den, bredvid Anton Tideman, som spelat längst i TFF:s A-lag, utav dem som var med i årets trupp. På lördagen mot Jönköpings Södra gjorde han sin 170:e match för klubben.

– Först och främst vill jag tacka Mattias för lång och trogen tjänst i TFF:s färger. Han har varit oerhört professionell hela vägen. Det är en lojal spelare som tillfört mycket under sina år i klubben och visat hjärta. Den senaste tiden har han haft svårt att ta en fast plats vilket gjort att han använts på flera olika positioner, och det har han gjort bra. Han behöver en ny utmaning för att ta vidare steg i sin karriär, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF, i pressmeddelandet.

”Jag kommer se tillbaka på min tid i TFF med kärlek och ett leende.”
Mattias Håkansson.
Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons