Annons

Klara tog SM-guld

Höllvikens BK:s superlöfte, Klara Svensson, tog i lördags hem SM-guldet i sin klass. Till Klaras guld ska läggas tre silvermedaljer bland pojkarna.
Sport • Publicerad 6 februari 2006

– Klara boxades helt suveränt och att vinna mot en rutinerad boxare som Anna Ingman – det imponerar, menar tränaren Christer Ekberg efter SM-matcherna i Uppsala.

Då hade han alltså även räknat in tre silvermedaljer och dessa togs av Thomas Lundin, Linus Rosberg och Robin Håkansson.

Annons

– Alla tre krigade och gjorde bra ifrån sig i semifinalen men räckte inte riktigt till i finalen denna gång, fortsätter Christer.

I Klara Svenssons fall gällde senior-SM, medan pojkarna gjorde upp om JSM.

– Thomas och Linus är i farten redan till helgen, när Skåne och Själland möts i Malmö. Där skulle även Linus varit med men han spräckte tyvärr båda trumhinnorna i finalmatchen och måste nu vila från match en månad, avrundar Christer Ekberg.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons