Annons

Klagstorp vann – men föll

Klagstorp–Skegrie blev till precis en så tajt avslutningsmatch man kunde förvänta och förutsättningarna var tuffa för båda lagen. Nu vann Klagstorp med 3–1 (1–1) men föll på mållinjen, när det gäller avancemang.
Sport • Publicerad 4 oktober 2010

KLAGSTORP. Matchen inleddes som ett ställningskrig men efter cirka kvarten gjorde Klagstorp 1–0 genom Robert Nilsson och då fick matchen ett nytt ansikte. Både Klagstorp och Skegrie började få fart på spelet och passningsspelet började också fungera. Det dröjde inte länge förrän Skegrie kvitterade och målet kom efter en fint slagen hörna av Hans Håkansson och där Jens Larsson elegant skarvade in bollen från nära håll.

1–1 i pausen men till sist drog hemmalaget längsta strået och via ännu ett mål av Robert Nilsson och ett av förre Skegriespelaren, Jimmy Nilsson gav alltså slutligen 3–1.

Annons

Segern räckte ändå inte till för att Klagstorp ska gå direkt upp i sexan, eftersom både Makedonija och KF Malmö vann utan nu får Klagstorp ta nya tag via kvalspel.

Skegrie hade behövt vinna och uddamålet hade räckt för att Snarringelaget skulle ha passerat Lokomotiv på den andra kvalplatsen.

Lilla Beddinge – lite längre ned i tabellen – avslutade en fin höstsäsong med en ny seger och matchen hemma mot Malmö IKF slutade 4–2 (2–2).

Martin Falkenby
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons