Annons

Kim Johansson borta resten av säsongen "Jag ska i alla fall vara med och peppa laget till slutspel!"

Sport • Publicerad 3 mars 2007

– Ja, tyvärr är det så. När läkaren tog bort gipset visade det sig att allt låg rätt men att benet är alldeles för skört att spela handboll med. Det kommer att ta två månader ytterligare att läka och då är ju säsongen slut, menar Kim.

Han hade sett fram emot att vara en ytterligare bidragande faktor, när det gäller att lotsa IFK till en slutspelsplats. Nu blir det inte så men han kommer ändå att finnas med:

Annons

– Jag ska i alla fall vara med och peppa laget till slutspel. Där hör vi också hemma, tycker jag.

Nu fanns ju inga som helst planer på att Kim skulle vara med redan i eftermiddag mot Alingsås, så där blir det inget avbräck för Johan Zanotti & Co.

– Nej, det är bara att acceptera Kims skada och vi kommer att spela med i princip samma lag som mot Heim, menar Johan under fredagens träningspass. En som säkert kommer att saknas är John Kristensen. John var med på bänken senast mot Heim men har inte tränat i veckan och det är förklaring nog. Även Lars Felskov saknas, liksom tredje dansken Hans Peter Motzfeld-Kyed. Lars har problem med ett finger och "HP" har kvar sina VM-problem med ena vaden. Därmed blir Kenneth Gundersen enda danska inslaget i dagens IFK-lag. Förutom då Ken Berkowitz men han är numera klar andremålvakt efter formstarke Petar Misovski.

– Alingsås är ett mycket bra lag och är väl lkanske allra bäst i elitserien för tillfället. Man slog ju också Hammarby stort senast, menar Johan Zanotti.

Sigge Hansson

Under IFK:s starka period under slutet av förra året och inledningen på detta fanns Kim Johansson med som nyckelspelare. Nu visar det sig att säsongen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons