Annons

Kenny Ekman skadad – igen

Inte nog med att IFK står utan massör – i går var olyckan dessutom framme under träningspasset och den drabbade tragiskt nog Kenny Ekman. Kenny som redan gått skadad stora delar av säsongen.
Sport • Publicerad 11 februari 2008

Kenny gjorde comeback så sent som i träningsmatchen mot OV Helsingborg för några veckor sedan och han har sett riktigt "giftig" ut på träningen. Igår såg man också hur sugen han är på att spela handboll men olyckan var alltså framme. Dessutom två gånger!

- Först vrickade jag till den friska foten men det gick över igen och jag kunde fortsätta men sedan trampade jag igenom den tidigare skadade hälen och jag bara föll i hop, förklarar kenny i omklädningsrummet.

Annons

Inte inför varje träning, men ofta och speciellt inför match, har Kenny fått masserat sin skadade vad.

- Det hade varit bra med massage inför varje träning och det har varit bra för min stelhet i vaden efter läkningen.

Andreas Bamberg, Daniel Lindqvist och Damir Alkic fanns bland lagkompisarna som direkt ställde upp för Kenny i går. En provisorisk bandagering som senare korrigerades till en hårt lindad fot skulle hjälpa Kenny inför dagens läkarbesök.- Härligt med hjälpsamma lagkompisar och nu får jag vänta och se hur det blir. Under tisdagen ska jag först till sjukgymnasten, Peter Andersson och jag hoppas få besked hur illa det verkligen är under dagen. Som det är nu kan jag knappt stödja på foten, avrundar Kenny.

Johan Zanotti skötte ensam träningen i går och han hann fälla en kort kommentar, innan han åkte för att titta på Malmö-Lugi

- Man kan ju inte påstå att vi har någon tur precis... Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons