Annons

Kaptenen lämnar skutan

TFF:s lagkaptenen Jonas Nilsson väljer att lämna Trelleborg. Matchen i lördags, då TFF åter blev allsvenskt, blev hans sista. - Jag har gjort min sista match i TFF. Jag har haft fem underbara år i Trelleborg men nu flyttar jag hem, meddelade Jonas direkt efter slutsignalen.
Sport • Publicerad 26 oktober 2003

Han, liksom lagkamraterna, strålade av glädje efter drabbningen mot Häcken och Jonas lämnar Vångavallen som en vinnare. - Det här är helt suveränt. Nu är vi där vi hör hemma. Jag var med när vi åkte ur och nu har vi lyckats vända skutan, det känns hur bra som helst. Var spelar du nästa säsong? - Det vet jag inte. Vi har bara bestämt att vi ska flytta närmare släkt och vänner nu sedan vi blivit föräldrar och det ska bli skönt att komma hemåt. Jag har inte tänkt på fotboll alls, jag vill smälta detta först, sa Jonas som fattat beslutet tillsammans med sin sambo Pernilla Johansson. De köpte redan i somras tomt på Öland och ett inte alltför vågat tips är att 33-åringen varvar ner i moderklubben Färjestadens Goif. Vad tror du om TFF:s chanser i allsvenskan? - Det finns en stomme i laget att bygga vidare på, även om nya spelare alltid behövs. TFF är ett bra lag och kan överraska många.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons