Annons

Kallur lätt vidare till semi

Susanna Kallur skingrade tvivlen på sin form direkt. Kallur gick lätt vidare till semifinal i OS på 100 m häck på söndagen. Hon fick tiden 12,68, samma tid som heatsegraren Josephine Oniya, Spanien, och gick därmed direkt vidare till semifinal.
Sport • Publicerad 17 augusti 2008
Bild: Scanpix
Bild: ScanpixFoto: 

Oniya har besegrat Kallur i de enda två utomhuslopp som svenskan gjort i sommar. Det var Kallurs första tävlingslopp på över två månader.Kallurs insats tände hoppet igen efter flera månaders problem med skador. Skadan i baklåret verkar borta, men mot stressfrakturen i vadbenet fick Kallur lokalbedövning inför kvalheatet.- Smalbenet är mycket bättre än det har varit på jättelänge, Men på Bislett (6 juni) kom det ganska plötsligt en väldigt brännande, smärtsam känsla på uppvärmningen. Och om jag kom in här och det skulle göra jätteont när jag börjar köra starter skulle det inte kännas så kul, säger hon till TT.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons