Annons

Kalabalik på Vannhög

På söndagen var det rena kalabaliken på Vannhögs IP, när Stavsten mötte Kosova och anledningen var en incident som inträffade tio minuter in i den andra halvleken.
Sport • Publicerad 15 september 2002

Då attackerades Chrstian Olsson av en Kosovaspelare och i tumultet som uppstod åkte såväl Christian som Conny Andersson ut. Man fick sällskap av en på Kosovas avbytarbänk och efterhand jämnade manskapet ut sig och båda lagen avslutade därför med nio spelare på planen. Stavsten vann den viktiga bottenkampen med 1-0, där Martin Bengtsson slog in bollen ur fritt läge minuten före pausen. - Rena cirkusen, var tränaren Jan-Christer Nilssons kommentar direkt efter matchen. Med tanke på chanserna borde matchen kanske istället ha slutat 7-2 eller något liknande men segern i sig var det viktigaste för Stavsten. I och med segern klättrade laget upp på ena kvalplatsen och har kvar FC Höllviken och Ymor på programmet. Division 5 Sydvästra B Näset-FC Höllviken 4-1 (1-1) V Ingelstad-Gislöv 1-1 (0-0) Anderslöv-Ymor 0-1 (0-0) Vellinge-Kick 0-4 (0-3)

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons