Annons

Jörgen Wålemark till TFF?

Tunge, rutinerade forwarden Jörgen Wålemark, 30 år, är bara en hårsmån från att skriva under för TFF. Ex-allsvensken med meriter från såväl allsvenskan som från proffsspel på Cypern är tillbaka i Sverige, och är i nuläget mycket nära ett kontrakt.
Sport • Publicerad 9 augusti 2002

Jörgen Wålemark blev riksbekant när han förde upp lilla Ljungskile SK i allsvenskan tillsammans med sina bröder 1996. Efter ett år i Norge spelade han sedan tre säsonger för Elfsborg i allsvenskan, inte utan framgång. De senaste två åren har han prövat lyckan på Cypern. Kom först till Paralimni, gjorde 17 mål och stor succé och värvades till cypriotiska storklubben Limassol. Där det inte gick fullt så bra. - Jag gjorde väl sju, åtta mål men blev korsbandsskadad. - Men nu är det slut med utlandsspel för min del så vi får se om det blir TFF. Jag har hyfsad koll på klubben och vet att det i första hand gäller att klara den här säsongen. TFF är dock inte ensamma om att dra i Wålemark. Enligt Allehandas uppgifter har åtminstone två allsvenska klubbar visat seriöst intresse för hemvändaren, som är Bosmanfall. För Wålemarks del handlar det nu om att fundera några dagar. Ska flytten bli av gäller det att familjen är med på noterna. - Han har fått ett kontraktsförslag över två år av oss, säger TFF:s Stefan Nilsson, och jag tror han skriver på när han funderat några dagar. I så fall kan han komma hit i början av september när vi har sju, åtta matcher kvar.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons