Jörgen Wålemark meniskopereras

I dag opereras Jörgen Wålemark. En magnetröntgen för en vecka sedan visade att menisken är sönder och att operation är nödvändig.
Sport • Publicerad 17 oktober 2002

- Allt annat som jag opererats för är friskt och jämfört med de operationerna är det här en liten sak, säger Jörgen Wålemark som korsbandsopererades i februari. Anfallaren värvades till TFF i augusti, samma dag som Mats Lilienberg skrev på för klubben. Tanken var att Wålemark skulle vara spelklart under den sista månaden av superettan. Men fortsatta problem med knät satte stopp. - Jag har känt mig för men det har inte varit riktigt bra. Nu känns det bra eftersom det bara ska ta två till tre veckor innan jag kan träna för fullt. Jörgen Wålemarks kontrakt går ut efter säsongen men han har fått signaler på att TFF gärna vill ha honom kvar. - Men jag måste bli hundraprocentigt frisk först och tillsammans med familjen ska jag fatta ett beslut om vi ska flytta ner till Skåne. Eftersom barnen är ett och fyra år så är vi fortfarande lite rörliga, säger Jörgen som tror att han har mer att ge på fotbollsplanen. - Jag ska satsa allt på att komma tillbaka och har en hel vinterträning på mig att bli fulltränad. Men jag måste själv känna att jag har mer att ge. Wålemark fattar beslut om en fortsättning i TFF i mitten av november. - Jag har trivts riktigt bra i klubben. Det har varit en fantastisk höst och även om jag inte har spelat har det varit roligt att få vara med.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.