Annons

Johan missar MFF-matchen

En av årets överraskningar i ett framgångsrikt TFF är mittfältaren, Johan Laursen. Han har fått en ganska fri roll av Ulf Larsson men en roll som ändå kräver mycket energi. Mot Landskrona fick Johan sitt tredje gula kort - det första kom i premiären mot Djurgården och det andra mot AIK - och därmed är han också avstängd mot MFF.
Sport • Publicerad 26 april 2004

- Det är lite synd, så klart men vi är ett stabilt lag och andra kommer att ta över. Kenneth (Gustavsson) knackar väl på dörren och det kommer väl att stå mellan honom och Justice (Christopher), tror jag. Jag kommer garanterat att göra allt för att stötta laget bredvid. Vid samtal med Ulf Larsson under gårdagens träningspass kan man misstänka att han tänkt använda sig av Johans kvaliteter, när det gäller bevakningen av MFF:s Afonso men han säger det inte rakt ut. Nu blir det inget med det och han har säkert andra alternativ och andra taktiska drag. När det gäller Johans insats så här långt är den mer än "klart godkänd" och så här tycker han själv: - Vi är nöjda hittills och inte minst med tanke på motståndet. Vårt huvudmål är att etablera oss i allsvenskan och allt annat är plus! Johan har också haft turen att få vara helt skadefri under en längre tid och han trivs i de roller han hittills tilldelats: - Ja, det känns helt rätt. Mot Landskrona hade vi Eric (Fischbein) som spets framåt och där jag och Jens (Sloth) låg bakom och det fungerar djäkligt bra oss emellan. Mot AIK borta var jag spets bakåt och det gick också bra. Han kom till TFF - som MFF-spelare men som utlånad till Spårvägen i Stockholm och nu tror han så här inför mötet med sin tidigare klubb: - Jag tror nog att vi kan skaka dem - och ta poäng!

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons