Annons

Jesper Ljung klar för norska Raufoss

TFF hade hoppats kunna knyta mittfältaren Jesper Ljung, 29, till sig men nu är det klart att Ljung istället hamnar i den norska division 1-klubben Raufoss.
Sport • Publicerad 19 augusti 2003

Jesper Ljungs kontrakt med Landskrona Bois gick ut den sista juli men då han dessförinnan vägrat att skriva på något nytt placerades han i frysboxen och har inte spelat i allsvenskan i sommar. Detta hoppades TFF kunna utnyttja men istället för superettan blev det norska division 1 för Ljung. Raufoss ligger just nu sexa i serien och i klubben finns redan svenskarna Fredrik Bryngelsson, Michael Öhrman och Mattias Andersson. TFF får nu leta vidare efter en mittfältsförstärkning. - Ja, nu går vi vidare till nästa objekt, säger sportchefen Jonas Brorsson som dock inte vill avslöja vilken spelare som är "objektet".

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons