Annons

Jernemyr frisk och spelsugen

Försvarsbjässen Magnus Jernemyr är frisk från sin förkylning och tränade för fullt med handbollslandslaget på onsdagsförmiddagen. Men risken är stor att det inte blir något spel i VM för Barcelonaproffset.
Sport • Publicerad 21 januari 2009

- Vill förstås väldigt gärna spela, men försvaret har ju fungerat bra så här långt. Vi får se. Det är ju två matcher kvar i den här omgången, säger Jernemyr, som är ovan vid att sitta på läktaren och titta på.

- Det är hemskt, har aldrig varit med om det förut. I två och ett halvt år har jag ju varit ordinarie. Men vi är ett lag och det hade varit ännu jobbigare om laget inte hade spelat bra, säger han.

Jernemyr är inte inskriven i den trupp som spelar i grundomgången. Inför mellanrundan får lagen byta ut två spelare. Sveriges lagledning har redan kallat ner Patrik Fahlgren som ersättare för den skadade Lukas Karlsson.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons