Annons

Jensen väntar på magnetröntgen

Efter debaclet mot Brommapojkarna var det dubbelt upp ”dagen efter” för TFF-arna och för Fredrik Jensen var det extra tungt efter lårskadan en och en halv minut in på tilläggstiden.
Sport • Publicerad 21 april 2010
Foto: 

TRELLEBORG. – Det känns till och med sämre i dag jämfört med efter matchen i går och nu väntar vi på en magnetröntgen, inleder Fredrik.

Han vet själv inte riktigt vad som hände, när han plötsligt låg skadad en bit in på motståndarnas planhalva.

Annons

– Som jag minns det jagade jag en försvarare och drabbades av en översträckning och det märktes direkt att jag inte kunde fortsätta.

Precis som övriga TFF:are hade Fredrik det dessförinnan tungt i matchen och han förklarar känslan så här:

– Det kvittade liksom vad man gjorde – det gick inte att göra sig själv rättvisa och det kändes ganska hopplöst. Jag lyckades väl med n och annan styrning – bland annat till Magnus (Andersson) precis innan jag skadade mig

Han medger att Göteborgsmatchen tog ut sin rätt och att det blir extra tufft, när det är så tajt mellan matchandet som det är för tillfället. Nu är risken stor att Fredrik dock får vila mer än han önskat.

– Det finns gott om folk som kan ersätta mig, avrundar han.

TFF-truppen samlades för att göra en analys via videoupptagning av matchen mot BP och så här förtydligar Alf Westerberg:

– Det är inget speciellt med det utan det gör vi oftast efter varje match och vi gick igenom olika sekvenser. Sedan har en och annan rehab-tränat under dagen och några har varit med här mot LB07.

Matchen ingående i U-lagsserien spelades på D-planen längst upp bakom Vångavallen och även den är för tillfället bättre än A-planen. Marcus Pode och Joakim Sjöhage spelade fram till pausen och Viktor Svensson vilade.

– Ja, Viktor vilade och spelade ju 90 minuter mot Göteborg och är högaktuell i startelvan på söndag, menar Alf vidare.

Efter Viktors klart godkända insatser mot både Djurgården och Göteborg var han åter på bänken mot BP, när Joakim Nilsson var tillbaka efter skadan han fick mot Djurgården. Nu är ”Jocke” dock avstängd mot Elfsborg och det ger alltså Viktor förmodligen chansen igen.

Det var ett mycket ungdomligt lag TFF ställde upp med mot LB07 och med fanns även nye Philip Milenkovic som fick en halvtimmes speltid. TFF vann med klara 6–2 (2–1) efter tre mål av Fabian Gustafsson.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons