Jensen fortfarande irriterad efter förlusten

Först nedriven i straffområdet utan åtgärd från domaren, sedan utbytt med en kraftig lårkaka. Fredrik Jensens dubbla smällar i lördags var bara aningen lättare att ta under söndagen.
Sport • Publicerad 10 augusti 2009
Foto: 
Foto: 

TRELLEBORG. Det blev en hel del promenader för Fredrik Jensen under gårdagen. Allt för att påskynda läkningen av sitt mörbultade knä. Efter att ha fått knäet lindat har svullnaden nu gått upp i låret i stället.

– Det är en förbättring från i lördags kan man säga.

I dag ska Peter Andersson (TFF:s sjukgymnast) ta en titt på knäet. Det är ännu för tidigt att säga om Fredrik Jensen är tillbaka mot Brommapojkarna på söndag.

– Vi får ta det i veckan.

Tycker du fortfarande att du skulle ha haft straff i derbyt?

– Ja, det tycker jag, jag har sett situationen igen. När jag nu inte fick straff där, tycker man ju det är konstigt att MFF fick straff på slutet. Man trodde ju att domaren hade lagt ribban efter min situation. Det såg ut som att Mehmeti föll lätt.

Fredrik Jensens målchans var kanske TFF:s bästa under hela matchen. Men trots att han blev bryskt stoppad tycker han inte att derbyt var direkt fulspelat.

– Det var inte för hårt för min del, det innehöll precis det som ett derby ska göra. Det small ju inte alls lika hårt som Djurgården-Hammarby till exempel.

Kom ni upp i riktig ”derbykaraktär” rent fysiskt tycker du?

– Det tycker jag, det är långt ifrån alla som spelar fysiskt. Men det är klart att många kanske tar hårdheten som en värdemätare på inställningen.

Hur känns det nu då?

– Det blev ju inte som man önskade kan man ju säga. Man är mest arg, faktiskt.

Sigge Hansson
Filip Magnusson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.