Annons

Jättetryck på biljetterna till Skånederbyt

Sittplats kan du glömma – och vill du ha en ståplats får du vara på hugget. Intresset inför Skånederbyt mellan TFF och MFF den 13 maj har varit stort.
Trelleborg • Publicerad 18 april 2018

Sedan i fredags har TFF-medlemmar kunnat köpa två biljetter var till Skånederbyt på Vångavallen. Även de 1 600 årskortsinnehavarna har chans att köpa två extrabiljetter. Totalt har 1 000 förköpsbiljetter sålts, då inkluderar det även biljetter till sponsorer och nätverk.

Klockan 12 på onsdagen öppnade biljettförsäljningen för alla.

Annons

– Det är högt tryck. Sittplats är slutsålt. På 20 minuter har vi på ståplats sålt 745 biljetter till bortaklackens sektion och 144 biljetter till hemmaklacken, säger Lotta Lövdén Berséus, kommunikationsansvarig på Trelleborgs FF, klockan 12.20.

Vångavallen tar totalt 7 500 åskådare, varav 3 000 är sittplatser.

Många har hört av sig inför biljettsläppet och frågat när det är dags.

– Det har varit otroligt mycket ganska länge. Vi har ju inte så stor kapacitet som MFF:arna är vana vid, så de som är superintresserade har varit måna om att få plats, säger Lotta Lövdén Berséus.

Hon räknar med att ståplatssektionen för MFF-supportrarna blir slutsåld redan under onsdagen.

– På hemmastå hoppas jag att det finns några platser kvar för de som inte hinner med att köpa i dag, säger Lotta Lövdén Berséus.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons