Annons

Jämnt in i det sista

Sport • Publicerad 23 september 2007

I såväl division fem som sju blir sista spelomgången direkt avgörande, när det gäller seriesegern.

DIVISION FEM, SJU

Annons

Pelister mötte Kosova i sista hemmamatchen i en tät och jämn kamp. Gästerna tog ledningen i början av matchen men ett fint mål av Mounir Fakhro gjorde ställningen till 1– 1. Mounir kom ned på kortlinjen till höger om målet och slog in bollen stolpe-in ur snäv vinkel.

Med halva andra halvlek kvar fick Kosova en spelare utvisad och det kunde Pelister efter hand utnyttja. Det blev Kaj Wenzel som slog in bollen till 2– 1.

Skabersjö– Pelister blir den direkta seriefinalen på lördag.

V Ingelstad– Ö Torp 3– 0

Torp höll 0– 0 en bit in i andra halvlek men efter 1– 0 kunde hemmalaget också spela ut. Två mål av Mikael Törnqvist och ett av Roger Brandt ledde fram till 3– 0.

Rynge– Skansen 1– 3

Efter 1– 1 senast hemma mot Makedonija trodde många kanske att Skansen sumpat chansen till serieseger men den finns i allra högsta grad kvar.

Detta efter 3– 1 (2– 0) borta mot serieledande Rynge. Fredrik Hahne, Fredrik Pettersson och Andreas Åkerman avgjorde för Skansen.

Avslutningen på lördag sker hemma mot VVK, samtidigt som Panamericano och Makedonija möts. Seger innebär avancemang för Skansen och två lag går upp.

Janstorp– Gylle 3– 2

Annons

Endast äran stod på spel på Kämpavallen och efter 1– 1 i pausen kunde Janstorp avgöra. Jakob Gustavsson och Urban Assarsson gjorde Gyllemålen.

Klagstorp– Panamericano 1– 3

Klagstorp var nära att ge Skansen hjälp i toppstriden och efter 0– 1 i pausen kvitterade Göran Thell till 1– 1 under inledningen av andra halvlek.

1– 1 stod sig till kvarten återstod och i slutminuterna kunde Malmölaget även slå in 1– 3.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons