Annons

Jämn match - förlust ändå

Palmstadens damlag är ett mittenlag i trean. På fredagen fanns chansen att knipa en plats bland de tre bästa, men Burlöv kunde istället dra ifrån. Resultatet skrevs till 6-3 (3-3, 2-0, 1-0), men speglar inte matchbilden.
Sport • Publicerad 30 januari 2004

- Det kunde lika gärna blivit 6-6. Vi hade 3-3 efter första perioden och kände att vi var bra med i matchen. Men vi hade oerhört svårt att få in bollen, säger tränare Jonny Olsson. Palmstaden har en trio som är långtidsskadade (Camilla Kronholm, Andrea Schyllert och Sabina Malterius) vilket innebär ett avbräck. Med tre omgångar kvar har laget inte mycket att spela för. - Vi tände väl inte till riktigt, har svårt att göra det i serielunken. Vi får se till att komma tillbaka nästa år och om vi kan sikta högre upp beror lite grand på vilka som stannar. Madelene Rengbo, Jeanette Andersson och Elin Andersson blev målskyttar för Palmstaden.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons