Annons

Ivo nära Örgryte

Sport • Publicerad 30 november 2005

TFF:s lagkapten Ivo Skiljo kommer allt närmare allsvenska Örgryte.

I tisdags satt han i förhandling med Jukka Ikäläinen, fotbollsansvarig i klubben.

Annons

– Vi var inte långtifrån varandra och från Jukkas sida lät det jättepositivt. Jag vågar inte ropa hej, men jag vill verkligen till Öis, säger Ivo.

Beskedet han fick var att avvakta några dagar. Först ska Örgrytes sportchef, Stefan Allbäck, se på kontraktet.

– Jag ska få besked i morgon (läs i dag) hur det blir. Allbäck har sista ordet, men Jukka poängterade flera gånger att han vill se mig som Öis-spelare, säger Ivo.

Stefan Allbäck kom på onsdagen hem efter en tvåveckorssemester. Han säger att han kan ge besked först under fredagen.

– Jag kan inte säga annat än att vi är intresserade av Ivo. Jag ska prata med Jukka under torsdagen och efter det får vi se. Ring mig på fredag, säger Allbäck.

Ivo Skiljo tränade med TFF i Bunkeflo på onsdagen och trots att han är mycket nära en flytt till Göteborg är han förberedd på att stanna.

– Vad det än blir så är jag nöjd, det är ovissheten som är jobbig.

Det var hans första pass efter semestern. Det var också dagen efter att Richard Richardsson blivit klar för Blåvitt.

– Tråkigt som fan. Jag vet inte vad klubben håller på med. Vi var bara 15 man på träningen och det känns som vi blir färre och färre. Men Richard var superettans bästa målvakt och han förtjänar det här.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons