Islossning i elfte timmen för Vikings

I säsongens elfte timme har Tif Vikings hittat stilen. I alla fall att döma av uppträdandet hemma mot Västervik – seger med 6– 0 (1– 0, 1– 0, 4– 0).
Sport • Publicerad 12 februari 2007

– Framgång föder framgång, det här var viktigt och gör att spelarna lyfter sig, kommenterade tränaren Leif Brobeck efter säsongens tredje seger i hockeytvåan.

Segeringredienserna var en storspelande målvakt i Christoffer Elf och ett effektivt anfallsspel från samtliga formationer.

När Kalle Nilsson gjorde 3– 0 i mitten på tredje perioden spelade hemmalaget ut rejält. Andrafemman med Robert Näslund, Frank Brobeck och Martin Pålsson framför Arvid Ljungberg och Pontus Mårtensson var den bästa för aftonen.

De två poängen gjuter självförtroende i ett lag som fått mycket stryk under säsongen.

Tabellmässigt har det varit klart med kval sedan länge.

– Kvalet börjar den 1 mars. Vilka vi får möta är inte klart än. Det troliga är väl att det bli Lund, Limhamn och Halmstad, sa Leif Brobeck

Dessförinnan återstår två seriematcher på bortaplan: Kalmar på onsdag och Boro en vecka senare.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.