Annons

"Isak" tillbaka i träning

Andreas Isaksson har gjort sin första träning efter den knäskada han drabbades av för tre veckor sedan. "Om tre veckor ska jag kunna träna som vanligt igen", säger landslagsmålvakten till Sportbladet.
Sport • Publicerad 14 oktober 2006

Han har inte gjort en enda match med Manchester City sedan flytten från Rennes. Men nu kan Andreas Isaksson se ljuset i tunneln.

– Jag joggade för första gången och det känns skönt, säger Andreas Isaksson till Sportbladet och efter det lätta träningspasset på torsdagen var han hoppfull.

Annons

– Jag är lite öm i vissa lägen ibland, men det är på väg åt rätt håll. Om tre veckor ska jag kunna träna som vanligt igen. Det var den 17 september som han kolliderade med en medspelare på träning. Ledbandet i höger knä tänjdes kraftigt ut och var nästan av.

Läkningen har följt den tidsplan som lagts upp.

– Allt är positivt så här långt, försäkrar "Isak".

Via landslagskompisarna har han fått höra om veckans två EM-kvalsegrar mot Spanien och Island.

– Det ser bra ut. Men det är tolv kvalmatcher som ska spelas och det är långt kvar. Det avgörs antagligen till våren. Då har vi ett par tuffa matcher, bland annat mot Danmark.

Förhoppningsvis med en skadefri Andreas Isaksson i målet.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons