Annons

Ipswich Town är i stan

På tisdag möts Trelleborgskombinationen och Ipswich Town. På torsdagseftermiddagen anlände truppen till Trelleborg och Vångavallen för ett lättare träningspass.
Sport • Publicerad 17 juli 2003
BILD: MÅRTEN SVEMARK
BILD: MÅRTEN SVEMARKFoto: 

Martijn Reuser, Marcus Bent och Jim Magilton var på plats, men målvakten Matteo Sereni saknades. "Matteo skulle varit med men han säger att han "glömt" sitt pass. Målvakten vill inte spela i England och han förhandlar nu med Lazio om ett kontrakt", säger Derek Davis, en av åtta engelska journalister som följer varje steg laget tar på skandinavisk mark under träningslägret. Ipswich åker på fredagen till Mjällby för en första träningsmatch och på söndag Helsingör. Mellan matcherna bär det av till Vångavallen för två träningspass om dagen. I hemstaden räknar supportrarna med en lyckad säsong - 20 000 säsongsbiljetter är sålda - och marschen tillbaka till premier league börjar 9 augusti mot Reading.

Mårten Svemark claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons