Annons

Inte så allvarligt med Ademolu

Sport • Publicerad 27 juni 2005

Matchen mot Falkenberg blev ännu ett bevis för att Stephen Ademolu är viktig för TFF. Övriga forwards underpresterar för tillfället och utan kanadensaren är laget inte tillräckligt spetsigt framåt. Men det mesta tyder på att Ademolu snart är tillbaka. Något operation av hans onda knä är inte aktuell.

– Det är inget riktigt allvarligt. Korsbanden är hela och det är ingen vätska i leden, vilket talat emot en meniskskada, säger TFF:s ordförande, tillika läkaren, Per-Anders Abrahamsson som tillsammans med sjukgymnasten Peter Andersson undersökt Ademolu.

Annons

Diagnosen är en sträckning på inre ledbandet och utöver det har Ademolu lätt känning i knävecket. Prognosen är att han ska kunna vara tillbaka till matchen mot AIK på Vångavallen om knappt två veckor – med viss reservation, dock!

– Man kan inte utesluta en liten inre spricka i menisken och då kan det ta längre tid för då blir det magnetkamera, säger Per-Anders Abrahamsson som i så fall bedömer att ytterligare ett par, tre veckor kommer att gå.

En annan forward, Emil Mårtensson, fick utgå i går med känningar i ljumsken men Abrahamsson tror inte den skadan kommer att hindra honom från spel framöver.

Fotboll Trelleborg Jonas Gustafsson
Fotboll TrelleborgJonas Gustafsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons