Annons

Inget vill sig för IFK

Det mesta verkar som förgjort för IFK i årets seriespel och efter snöpliga 1–1 hemma mot jumbon Sjöbo i veckan var det i går "dags igen". Ledningen i Höganäs med 2–0 vändes till hemmaseger med 4–3!
Sport • Publicerad 10 augusti 2008

Det är en märkbart besviken Ulf Larsson som TA-sporten får tag på efter matchen och Ulf inleder så här:

- Mönstret sitter tyvärr i! Vi gör prydligt 0-1 genom Martin Nordbladh och 0-2 genom Andreas Freij lite senare. Efter ledningen med 2-0 i pausen gick vi igenom Höganäs drag inför andra halvlek och vi hade full kontroll.

Annons

Under matchens första 60-65 minuter hade hemmalaget inte haft ett skott mot mål men det första seglade från minimal vinkel över "Jocke" Moberg i IFK-målet. Och så stod det 1-2!

- Innan deras första mål hade vi också frilägen till 0-3 vid ett par tillfällen, inskjuter Ulf.

Fem minuter senare kommer 2-2 och ytterligare fem minuter fram blir det också 3-2.

- Vi är, så klart, chockade men det finns ändå hopp, när Adis (Bektesevic) skjuter in 3-3 på ett skott från 45 meter, fortsätter Ulf.

Med fyra minuter kvar gör dock Höganäs 4-3 och det står sig också matchtiden ut. Redan på onsdag väntar derbyt på Vångavallen, när Stavsten/Ymor står på IFK-programmet.

Stavsten/Ymor kommer då säkert också revanschsugna - efter 0-2 (0-0) hemma mot Tomelilla.

Hemmalaget på Vannhög skapade mängder av chanser under första halvlek och då hade man ändå motvind.

Inga mål och i stället blev det alltså Tomelilla som kunde avgöra - med två sena mål.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons