Annons

Inget brons för Kedzierska

Karolina Kedzierska förlorade bronsmatchen mot brasilianskan Natalia Falavigna. Falavigna vann med 5-2.
Sport • Publicerad 23 augusti 2008
BILD: SCANPIX
BILD: SCANPIXFoto: 

Karolina Kedzierska fick en chans till brons efter att hon slog tunisiskan Khaoula Ben Hamza efter förlusten i kvarten mot mexikanskan Maria del Rosario Espinoza i taekwondons tyngsta klass med 2-4.

Men den andra kvartsfinalen fick en dramatisk vändning då dubbla kinesiska OS-guldmedaljören Zhong Chen fick stryk av brittiska Sarah Stevenson.

Annons

Matchen slutade 2-2 men kinesiskan varnades för spark mot huvudet och brittiskan vann varför dörren plötsligt öppnades för Karolina Kedzierska till en återkvalsmatch.

Bronsmatchen blev möjlig tack vare att den hon fick stryk av i kvartsfinalen, mexikanskan Maria del Rosario Espinoza, till slut blev finalist genom att besegra Stevensson.Karolina Kedzierska fick inte bara hårt motstånd i bronsmatchen - i andra ronden ådrog hon sig en fotskada som hämmade henne i slutet.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons